Vi körde bil HELA måndagen, jo det var jättelångt till Köln från Wein! Men det gick bra, vi hade gott om tid och tog det lugnt. Hotellet är coolt, en vecka gammalt och luktar möbelaffär. http://www.artotels.com/hotels/gercoart nedan en bild från lobbyn på flintisfarbror med fru. Det heter som sagt Art’otel Köln;-)

På tisdagseftermiddagen åkte vi till Düsseldorf, Tonhalle var precis så häftig som den sett ut på nätet, se länk i tidigare inlägg.

Konserten kanske inte var lika klockren som den i Musikverrein men här spelade vi en del ur Manhattan Brodcast som extranummer, vilket var en riktig fullträff!

Vi måste hädanefter alltid ha med oss Lasse Fhager och hans trumset på turnéer! För annars kan vi inte göra Brodcast vilket vi borde göra jämt efter detta!

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Det var två hissar från scenen ner till bilen efter konserten, klockan var nästan tolv när vi började köra “hem” till hotellet! Framåt ett hade jag parkerat och gått till hotellet från Filharmonien där vi fått låna en säker parkeringsplats, just då kändes det inte så glamoröst att turnera!