Blog Image

Kolla här: www.festspielhausbregenz.at virtuell tur rekommenderas, kolla bakom scenen.

Blog Image

Schema för dagen:

10.00 stage setup.

11.00 reheresal

19.00 audiens

19.30 concert

Blog Image

Klockan 9.30 gick jag således till konsertsalen, inga problem, bara att fixa och dona. Ganska snart var jag klar så långt jag kunde jobba med järnridån nere. Järnridå finns på dom flesta operahus, som detta faktiskt var, plats för tre kompletta scenografier bakom scenen.

När jag behövde hjälp från personalen visade det sig lättare sagt än gjort, ingen verkade vilja ta sig an oss. Strax före klockan elva när repet skulle börja fick vi klart för oss att man väntade oss först klockan tre, som det stått i en tidig planering, men som vi trodde var ändrad för länge sedan. Det blev rep klockan elva och man måste säja att personalen var fantastisk! Det var helt enkelt dom som råkade vara där som hjälpte oss! Vår personal kom först på eftermiddagen. Konserten gick fint, här liksom i Wien var det slutsålt och publiken var mycket entusiastisk! Jag packade bilen och ställde den, med värmare i bagageutrymmet för instrumentens skull, utanför, klar för en snabb start morgonen efter. Dagen var för min del slut 23.30.

Blog Image

Ovan gårdagens restaurang med konserthuset i bakgrunden.

Nedan sjöscenen (googla hur cool som helst).

Blog ImageBlog ImageBlog Image
Utsikt mot Bregenz